Què és el Kit Consulting ?

Programa del Govern d’Espanya del Pla de Recuperació, Transformació i
Resiliència (Impuls a la pime). Aquest Programa té com a objectiu fer costat a les
pimes en els seus processos de transformació digital i augmentar l’ús de les
tecnologies digitals, beneficiant a petites i mitjanes empreses.

És el moment de transformar digitalment la teva empresa.

Aprofita el bo d’Assessorament Digital que hauràs d’emprar en la contractació dels serveis d’assessorament.

Segments beneficiats i l’import de la subvenció

Empreses entre 10 i menys de 50 empleats

Empreses entre 50 i menys de 100 empleats

Empreses entre 100 i menys de 250 empleats

Eines i Serveis coberts

El Kit Consulting ofereix una quantitat econòmica màxima per tipus de assessorament.

El principal objectiu d’aquest servei és dotar-te d’un pla d’intel·ligència artificial adaptat a les necessitats de la teva pime. Coneixeràs la inversió requerida i les mesures necessàries per a la seva adopció. A més, es prioritzarà el teu aprenentatge en tècniques d’intel·ligència artificial. També es realitzarà un cas d’ús adapteu a la teva pime.

Quantia 6.000€

El principal objectiu d’aquest servei és dotar-te d’un pla d’anàlisi de dades bàsic adaptat a les necessitats de la teva pime. Coneixeràs la inversió requerida i les mesures necessàries per a la seva adopció. A més, es prioritzarà el teu aprenentatge en processos per a l’extracció i anàlisi de dades

Quantia 6.000€

Si ja comptes amb un sistema d’anàlisi de dades bàsic, el principal objectiu d’aquest servei és aportar-te un pla d’anàlisi més avançada a adaptat a les necessitats de la teva pime. En aquest pla es determinarà la inversió i les mesures necessàries perquè puguis establir un sistema avançat d’anàlisi de dades en la teva pime, prioritzant l’establiment, millora, automatització i aprenentatge de processos per a extracció i anàlisi de dades.

Quantia 6.000€

El principal objectiu d’aquest servei és establir la inversió necessària i les tècniques de màrqueting digital, incloent-hi l’aprofitament de tecnologies d’intel·ligència artificial, per a millorar el rendiment de les teves vendes en línia, i realització d’un cas d’ús adaptat a l’àrea de vendes digitals de la teva pime.

Quantia 6.000€

El principal objectiu d’aquest servei és identificar les àrees de millora i optimització en els processos empresarials actuals de la teva pime, així com la definició d’un pla personalitzat de millora de processos en àrees clau. En lloc d’un procés empresarial, aquest servei d’assessorament pot orientar-se a l’optimització d’algun dels processos de producció o fabricació. En qualsevol dels dos casos, es farà ús de tècniques relacionades amb la intel·ligència artificial, i s’inclou la realització d’un cas d’ús adaptat al negoci.

Quantia 6.000€

El principal objectiu d’aquest servei és dotar-te d’un pla d’estratègia de negoci per a millorar el posicionament competitiu de la teva pime. Aquest pla recollirà la inversió necessària i les eines adequades, a més, aprofitarà les tecnologies d’intel·ligència artificial per a millorar la capacitat d’anàlisi. També es realitzarà un cas d’ús adaptat a millorar el teu rendiment i estratègia identificant necessitats i bretxes, així com les oportunitats per a millorar la teva situació en relació amb la teva competència.

Quantia 6.000€

El principal objectiu d’aquest servei és oferir assessorament en la transformació digital de la teva pime, proporcionant solucions adaptades a les teves necessitats específiques. Es definiran la inversió necessària i les mesures estratègiques per a aplicar en cada àrea d’impacte aconseguint una millora d’àmbit general. A més, s’utilitzaran tecnologies innovadores com a intel·ligència artificial per a identificar oportunitats de millora i optimitzar el procés de transformació digital.

Quantia 6.000€

Descobreix que oferim

Serveis Gestoria

Et facilitem l’accés a les subvencions

T’ajudem?

Formulari

    La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer del qual és responsable Gestoria Selga. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per a tractar les seves dades per a atendre la seva sol·licitud, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), la Llei orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i demés normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació. En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s’escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Bisbe Comes, 12 Bx 08241, Manresa o mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@gestoriaselga.com