Lloc de treball segur

Funcionalitats i serveis

  • Aquesta solució, que es presta en mode servei, inclou un dispositiu de hardware que ha d’incloure integrat en el producte, una llicència que compleixi amb els requisits establerts per a la categoria Ciberseguretat, a més d’un encriptat/xifratge en repòs, que asseguri la privacitat de les dades i documents emmagatzemats en el dispositiu.

  • Els dispositius subvencionables en aquesta categoria de solució de digitalització podran ser: ordinadors portàtils o ordinadors de sobretaula.

Solucions

e-factura

Millora l’administració del teu negoci a través de la digitalització y personalització del flux d’emissió de factura als teus clients. Estalvia temps i guanyaràs seguretat en generar les factures de manera automàtica.

B2B Router

B2Brouter és una solució per a l’enviament i recepció de documents electrònics amb validesa legal. Plans pensats per a cobrir les necessitats i característiques de cada tipus d’empresa, tenint en compte el seu volum de facturació, àmbit d’actuació (local o internacional) i grandària.

Solucions e-factura

Complertes solucions per a implementar la Factura Electrònica en les empreses. Procés de facturació en format digital, sense límits de factures o clients, enviaments automatitzats a través del seu propi correu electrònic y personalització de model de factura.